"Издигаше се над мрежата": Монфис разкри как е загубил мач заради атрибутите на Карлович

от в 16:02 на 21.05.2024
Кристиан Русинов

Ultimate Tennis Showdown е демонстративната тенис лига, която Патрик Муратоглу създаде преди 4 години, като целеше да запали повече млади хора по спорта, използвайки атрактивни нови правила. Форматът определено се наложи и можем да го счетем за успешен, като много градове по света вече организират събития от този вид, а редица от топ тенисистите с радост се съгласяват да участват.

Безспорно пък една от най-интересните идеи на UTS е да събира по 3-4 от големите имена в тениса на вечеря и да заснема разговора между тях, което ни дава възможност да разберем много интересни истории от Тура, които иначе надали някога биха излезли наяве. Точно такава случка реши да разкрие Гаел Монфис, докато беше на маса със своите сънародници Жереми Шарди и Уго Юмбер, припомняйки на Шарди за техния двойков мач в Куинс през 2009-та година срещу 211-сантиметровия Иво Карлович и Ловро Жовко, който едва ли двамата французи някога ще забравят.

Монфис: Помниш ли онзи иконичен мач на двойки, който играхме в Куинс (смее се)?

Шарди: Започнахме загрявката и тъкмо изпълнявахме сервиси. Изведъж Гаел ме повика и ме накара да обърна внимание на това, че половият член на Карлович се подава над мрежата (всички се разсмиват). 

Шарди: "Джим, Джим, гледай! Толкова е висок, че онази му работа се издига над мрежата. Ще сервирам в топките му" - това ми каза тогава Гаел.

Юмбер: Гаел, ти си луд!

Шарди: Аз също му казах, че е луд, но той беше обсебен през целия мач от топките на Карлович. Направо ме подлуди и накрая загубихме.

Монфис: Тогава бяхме млади.

Юмбер: Докосна ли го?

Монфис: Неее, пак казвам, просто тогава бяхме много млади.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Издигаше се над мрежата": Монфис разкри как е загубил мач заради атрибутите на Карлович Кристиан Русинов
Теми:  
ultimate tennis showdown | гаел монфис | жереми шарди | интервюта | любопитно | уго юмбер

Коментари





Следвайте ни в Facebook