"Изглежда като най-милото момиче на света": Кокинакис хвърли око на Рибакина

от в 19:34 на 22.03.2023
Мирела Николова

Преди няколко дни Танаси Кокинакис даде повод на феновете да спекулират за евентуално негово увлечение по Елена Рибакина, публикувайки любопитен коментар по неин адрес в социалните мрежи.

В неделя казахстанската представителка вдигна своята дебютна титла на ниво WTA 1000 в Индиън Уелс, надделявайки над Арина Сабаленка във финалната битка. По всичко изглежда, че австралиецът е проследил на живо церемонията по награждаването, тъй като в същия момент, в който Елена получи трофея си, той сподели в официалния си профил в Twitter, че "Рибакина изглежда като най-милото момиче на света". 

Осъзнал как би могъл да бъде интерпретиран неговият коментар, бившият №69 побърза да уточни, че тук не става въпрос за опит за флирт, но тези му думи сякаш не са успели да накарат неговия колега и сънародник Макс Пърсел да му повярва, след като специалистът на двойки отвърна: "Напротив, точно това е".

Понастоящем не е известно нито за Рибакина, нито за Кокинакис да имат човек до себе си, като до този момент родената в Русия тенисистка не е коментирала споделеното от миналогодишния шампион на Аустрелиън Оупън в двойковата надпревара.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Изглежда като най-милото момиче на света": Кокинакис хвърли око на Рибакина Мирела Николова
Теми:  
wta | елена рибакина | любопитно | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook