Изживейте я отново: Пълен запис от фанастичната победа на Григор срещу Циципас (видео)

от в 19:43 на 04.11.2023
Калоян Соколов

Днешният ден се превърна в истински спортен празник за България, след като Григор Димитров прекъсна черната си серия срещу Стефанос Циципас и записа втората си победа от общо осем мача с него. Така българинът ще има шанс да повтори успеха си от 2017-та, когато завоюва своята дебютна Мастърс титла, триумфирайки в Синсинати, защото утре ще излезе във финален сблъсък на надпреварата от същата категория в Париж.

Самата среща между Димитров и Циципас дори надмина високите очаквания, които имаше към нея, тъй като двамата не показаха страх от успеха в нито един момент и не се притесняваха да действат с максимална доза агресия, така че се получи едно същинско пиршество на офанзивната игра.

Ние пък съпреживявахме всяка една точка в тези 2 часа и 34 минути, а това със сигурност ни пречеше да се насладим максимално на играта, както би могъл да го стори един истински безпристрастен фен. Точно затова, то нашият екип ви предлага пълен запис на двубоя, който вече бихте могли да изгледате напълно спокойно и да се насладите истински на триумфа на най-добрия български тенисист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изживейте я отново: Пълен запис от фанастичната победа на Григор срещу Циципас (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | запис | париж мастърс | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook