Изненади в Кордоба. Бедене изхвърли Фонини, Мунар отстрани Чекинато

от в 09:12 на 08.02.2019
В
Фабио Фонини е аут. Първият поставен италианец отпадна след като беше надвит от словенеца Бедене и въпреки че италианецът водеше с 8:0 в сблъсъците си срещу този противник, днес на корта всичко беше различно.

Първия сет отиде категорично в сметката на Аляж, след като той поведе с 4:0 и взимайки два от следващите три гейма затвори частта.

Във втория сет, Фонини поведе с 2:0, но до 3:3 брейкът му вече беше в "историята", а въпреки че италианецът отново проби за 4:3, това бяха последните му геймове за мача и така първият поставен отпадна.



Друг интересен мач бе този между Чекинато и Мунар, където може би леко учудващо, силният на клей, Марко  отпадна от младия Мунар.

Испанецът поведе убедително от началото на първия сет с 3:0 и въпреки че показателите на противника му бяха значително по-добри на сервис, Хауме не позволи да изпусне аванса си.

Вторият сет се разви аналогично, но във полза на Чекинато. Той съумя да пробие още преди първата почивка, като така и прати мача в

трети решаващ сет със стабилно сервиране. Последната част бе равностойна до 1:1, защото след това Марко нямаше отговор на играта на съперника си. Това беше и последния гейм за италианеца в мача, което прати Мунар напред в турнира на клей в Кордоба.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изненади в Кордоба. Бедене изхвърли Фонини, Мунар отстрани Чекинато В

Коментари





Следвайте ни в Facebook