Изненадите в Дубай "валят"! Хуркач изхвърли Нишикори!

от в 14:28 на 27.02.2019
В
Хуберт Хуркач осъществи най-голямата победа в кариерата си след като шокира водачът в схемата, Кей Нишикори (7:5 5:7 6:2)

Всичко изглеждаше отлично от перспективата на Нишикори, който спечели първите си четири подавания без дори да даде точка на противника си, а в деветия гейм реализира пробив, дал му правото да сервира за сета.

Точно тогава обаче началният удар на японеца напълно изчезна, а това позволи на Хуркач не само да изравни резултата, а и да обърне напълно развоя на събититията и в крайна сметка да измъкне частта.



Това подейства доста отрезвяващо на Кей и той потегли с мигновен брек в следващия сет, а след серия неточности от форхенд страната на поляка, авансът на първият поставен нарасна до 4:0.

Хуркач все пак стабилизира играта си и не допусна да бъде "занулен", ала това беше единственото на което беше способен и срещата влезе в решителна част.



Третата част започна с убедителни сервис геймове за двамата и никой не съумяваше да се откъсне до 2:2.

Оттам насетне обаче имаше само един играч на корта и чрез смела и точна игра Хуркач достигна до два мачбола при 5:2, а след марков бекхенд ретур по правата, квалификантът можеше да празнува!

https://twitter.com/TennisTV/status/1100731627540492288?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изненадите в Дубай "валят"! Хуркач изхвърли Нишикори! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook