Изтеглиха жребия в Шанхай, коварни съперници дебнат шампиона Джокович

от в 08:33 на 05.10.2019
Калоян Пламенов

Жребият за силния "Мастърс" турнир в Шанхай бе изтеглен. Водач в горната половина на схемата и поставен като №1 в нея е лидера в световната ранглиста и шампион от последното издание на турнира Новак Джокович. Той почива в първия кръг, но във втория го дебнат коварни съперници.

Той ще срещне Денис Шаповалов или Франсис Тиафо още в първия си мач от надпреварата, а в третия кръг потенциален противник му е американецът Джон Иснър срещу когото по принцип винаги се играе трудно. 

Водач в долната половина на схемата и №2 при поставените е Роджър Федерер, който също почива на старта, а във втория кръг ще се изправи срещу победителя от мача между Алберт Рамос и хърватина Марин Чилич.

В третия кръг пък Маестрото може да срещне белгиеца Давид Гофен или Ришар Гаске.

Третият при поставените Данил Медведев стартира срещу Жил Симон или квалификант, а четвъртият поставен Доминик Тийм ще се изправи във втория кръг срещу представителя на домакините Дже Джън или квалификант.

Пети при поставените е Александър Зверев и той също започва от втория кръг, като ще се изправи срещу Кайл Едмънд или квалификант. Стефанос Циципас може да има доста труден старт, тъй като ще срещне на старта своя добър познайник Феликс Оже-Алиасим или квалификант. И той като останалите топ поставени започва от втория кръг. 

Анди Мъри, който участва в турнира с wild card, ще започне срещу квалификант в първия кръг.

Възможни 1/4-финали:
Новак Джокович - Гаел Монфис
Данил Медведев - Карен Хачанов
Роберто Баутиста-Агут - Доминик Тийм
Александър Зверев - Роджър Федерер

Пълният жребий от турнира можете да видите ТУК


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изтеглиха жребия в Шанхай, коварни съперници дебнат шампиона Джокович Калоян Пламенов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис бг | тенис жребий | тенис новини | тенис турнир в шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook