Извън контрол: Рубльов взе медицински таймаут срещу Григор за рани, които сам си причини

от в 16:05 на 02.09.2024
Калоян Соколов

Андрей Рубльов изглеждаше, че през последните седмици е съумял да се пребори с демоните си на корта и това му помогне да постигне отлични резултати в последните турнири, след като той достигна до полуфинала в Монреал и 1/4-финалите в Синсинати.

Рубльов призна за разговор, който е провел с Марат Сафин и как бившият номер едно му е помогнал да преодолее изригванията си на корта, но изглежда природата на световния номер 6 е по-силна от него и видяхме поредните неприятни сцени с негово участие по време на вчерашната му среща с Григор Димитров.

Руснакът започна нервно мача срещу нашия топ тенисист и веднга инкасира пробив. Рубльов имаше шанс да отвърне с рибрейк в петия гейм, само че заби много лесен форхенд в мрежата, който даде геймбол на Григор, а изглежда това преля чашата на търпението при световния номер 6, който за пореден път доказа, че може да бъде опасен за самия себе си. Шампионът от Мадрид започна да се удря с ракетата по коляното, а впоследствие тенисистът започна да се налага и по дланите.

Това накара руският тенисист да вземе медицински таймаут, защото той сам се беше разкървавил в яростта си и трябваше да бъде превързан, а това отново предизвика редица коментари, че Рубльов трябва да потърси специализирана помощ, имайки предвид, че тази картина се превърна в обичайно явление през последните години, а шестият поставен дори в един момент от срещата премина и към идеята да се наказва след грешка с шамари.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Извън контрол: Рубльов взе медицински таймаут срещу Григор за рани, които сам си причини Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open 2024 | андрей рубльов | видео | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook