Жребий, предизвикващ главоболие: Реакцията на съперника на Григор по време на церемонията (видео)

от в 08:45 на 06.04.2024
Калоян Соколов

Жребият за Мастърса в Монте Карло беше изтеглен през вчерашния ден и на Григор Димитров беше отредено да се изправи на старта срещу местния представител Валентин Вашеро. Световният номер 141 е най-нискоранкираният играч в турнира и българинът определено може да бъде доволен от жребия си за първия кръг на надпреварата, имайки предвид, че местният представител никога в кариерата си не е печелил мач в основна схема на ниво ATP.

Гледната точка на Вашеро пък очевидно е абсолютно противоположна, защото деветият поставен беше най-висококласирания състезател, срещу когото можеше да се изправи още на старта. Очевидно участващият с "уайлд кард" тенисист не беше никак доволен от късмета си при жребия, защото камерите условиха неговата неподправена реакция по време на самата церемония, на която Вашеро беше специален гост.

Световният номер 141 се хвана за главата, още като чу името на първата ни ракета и макар това определено да предизвика нашите усмивки, то си пожелаваме на симпатичния Вашеро да се чувства по абсолютния начин, когато излезе на корта за срещата си с най-добрия български тенисист.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Жребий, предизвикващ главоболие: Реакцията на съперника на Григор по време на церемонията (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | валентин вашеро | григор димитров | любопитно | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook