Жребият в Делрей Бийч

от в 19:32 на 17.02.2019
В
Повечето от играчите, участвали в Ню Йорк, се местят към слънчева Флорида, където ще играят на турнира от сериите АТР 250 в Делрей Бийч.

Първа четвъртина

Тук своето завръщане ще направи не кой друг, а големият Хуан Мартин Дел Потро. Той е поставен под номер едно, но на турнира участва с WC, а поради тази причина той има и не лек първи мач с Нишиока, a във втори кръг може да се срещне с финалиста от турнира в Ню Йорк - Райли Опелка. Тук още е Тейлър Фриц, а той е и най-опасното име, което може да попречи на аржентинския гигант да се класира на полуфиналите.

Втора четвъртина

Тук са и Стийв Джонсън и Паоло Лоренци, а най-интересният мач в първи кръг ще е между Раду Албот и Иво Карлович, които играха и в Ню Йорк, а там молдовецът надделя след три тайбрека. В тяхната 1/8 са и Ник Кирьос и Джон Милман.

Трета четвъртина:

Водач тук е Франсес Тиафо, а той има два квалификанта и Лойд Харис, докато над него в същата част ще има сблъсъци като Сепи и Томич, а победителят от тях ще се изправи срещу спечелилия мача между Джордан Томпсън и Марсел Гранойерс.

Четвърта четвъртина:

Тук драматичен ще е първият мач на поставения под номер 8, Адриан Манарино, и финалиста в Ню Йорк, Брейдън Шнур. В тяхната 1/8 са още Фелисиано Лопез и Денис Истомин. Също в тази четвъртина е и Джон Иснър, който, след като в първи кръг ще трябва да надделее над Петър Полански, то той във втори ще срещне Лукаш Лацко или квалификант.

Прожектирани четвъртфинали:

1. Хуан Мартин Дел Потро - Тейлър Фриц

2. Стийв Джонсън - Джон Милман

3. Андреас Сепи - Франсес Тиафо

4. Адриан Манарино - Джон Иснър

Вижте пълната схема:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Делрей Бийч В

Коментари





Следвайте ни в Facebook