Жребият в Рио де Жанейро

от в 20:56 на 17.02.2019
В


Жребият на турнира от сериите АТР 500 в Рио де Жанейро излезе, а по всичко личи, че ни предстои нова вълнуваща тенис седмица, изпълнена с множество запомнящи се мачове на клей.

Първа четвъртина 

Впечатление прави присъствието на Доминик Тийм, който със сигурност ще се опита да се реваншира за загубата си в Буенос Айрес и да сграбчи трофея в Рио. Интересен мач от първата четвърт е и този между Гуйдо Пея и Жоао Соуса.

Втора четвъртина 

Там се намира шампионът от Буенос Айрес Марко Чекинато, който още в първия кръг ще срещне корав опонент в лицето на Аляж Бедене. Във втори кръг той може да се изправи срещу местния любомец Тиаго Монтейро.

Трета четвъртина 

В третата четвърт ни очаква изключително интригуващ мач от първия кръг, който ще противопостави Диего Шварцман срещу Пабло Куевас. Седмият поставен - Малек Джазири, пък ще се изправи срещу Федерико Делбонис.

Четвърта четвъртина 

Тук мачовете са не по-малко вълнуващи, като ще видим втория поставен Фабио Фонини да срещне нов представител на ,,любимото си” младо поколение в лицето на Феликс Оже-Алиасим. В тази 1/4 също се намират множество качествени клей-състезатели като Лайович, Мунар, Майер и Мартерер.

 

Прожектирани четвъртфинали

Доминик Тийм [1] - Жоао Соуса [5]

Марко Чекинато [3] - Николас Хари [8]

Малек Джазири [7] - Диего Шварцман [4]

Душан Лайович [6] - Фабио Фонини [2]


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Рио де Жанейро В

Коментари





Следвайте ни в Facebook