Жребият за Мюнхен е ясен; Зверев и Чекинато в една половина

от в 14:09 на 27.04.2019
В
Жребият за Мюнхен прати Саша Зверев в осмината на Диего Шварцман. Поставеният под номер едно германец почива в първи кръг, а във втори ще срещне един измежду шампиона от Кордоба - Хуан-Игнасио Лодеро, или Максимилиан Мертерер.

При победа Саша ще има със сигурност нов труден съперник, след като това ще бъде един измежду Диего Шварцман, Беноа Пер или играещия силно на клей - Кристиан Гарин.



В долната половина на горната част на схемата водач е Марко Чекинато, а тук още са и Мартон Фучович, както и Ян-Ленард Щруф, като именно немецът се очертава да е първият съперник на поставения италианец.

В долната половина водач е Карен Хачанов, който също ще има не лек съперник в първи кръг, защото ще срещне един измежду Филип Колшрайбер и Андреас Сепи. При победа обаче предизвикателството ще стане още по-сериозно, като той ще се изправи срещу един измежду Кайл Едмънд и полуфиналиста в Будапеща - Матео Беретини.



Над тях в горната четвъртина водач е испанецът Роберто Баутиста Агут, който най-вероятно ще започне срещу Мариуш Копил. Другият поставен тук е Гидо Пея, като той ще стартира с мач срещу Миша Зверв, а победителят ще се изправи срещу един измежду Юго Умбер и Таро Данил.

Спрямо ранкинга: най-вероятните 1/4-финали са:

  1. Александър Зверев - Диего Шварцман

  2. Марко Чекинато - Мартон Фучович

  3. Роберто Баутиста Агут - Гидо Пея

  4. Кайл Едмънд - Карен Хачанов


Пълна схема:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Мюнхен е ясен; Зверев и Чекинато в една половина В

Коментари





Следвайте ни в Facebook