Жребият за Ротердам е ясен. Очакват ни страхотни сблъсъци!

от в 00:20 на 09.02.2019
В
Силният турнир от сериите ATP 500 в Ротердам се очертава да бъде оспорван още от началото, а ни очакват и зрелищни мачове през целия турнир.

В първата четвъртина е поставеният под номер едно Кей Нишикори, имащ не лека задача в лицето на Пиер-Юг Ербер. При победа японецът потенциално ще има още по-коварен съперник - Денис Шаповалов. От другата страна в тази не лесна четвърт са още по-интересните сблъсъци между полуфиналиста от София - Фучович срещу Клижан и Баутиста Агут, който се отказа от нашия турнир заради болест, срещу Хьон Чунг.

Втората осмина обаче е дори още по-интересна. Там потенциалнен мач от втория кръг е Раонич срещу Вавринка, но те първо ще трябва да преминат съответно през Филип Колшрайбер и Беноа Пер. В тази част са също и играещият силно чех Бердих до момента през сезона, както и французинът Лука Пуй.

В първите осем на долната половина се забелязват сблъсъци още в първи кръг като Монфис срещу Гофен, както и Басилашвили срещу Сепи. Циципас също е тук, а той първо ще трябва да надделее над Джумхур, а след това вероятно и над Хаасе, за да се добере до тях.

В последната четвъртина е вторият поставен Хачанов, а при победа той ще се срещне потенциално с Цонга. Тук е интересна и горната осмина - там Вердаско ще се изправи срещу Ебдън, а Медведев - с Шарди.

Така потенциални 1/4-финали според ранкинга са:

  1. Кей Нишикори - Роберто Баутиста-Агут

  2. Милош Раонич - Лука Пуй

  3. Давид Гофен - Стефанос Циципас

  4. Даниил Медведев - Карен Хачанов


Вижте пълната схема!

Все пак за съжаление турнирът загуби някои от големите си имена заради откази поради травми като Григор, Зверев и Гаске, а това ни лишава и от още по-зрелищни мачове.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Ротердам е ясен. Очакват ни страхотни сблъсъци! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook