Юго Умбер повали Алекс де Минор и е шампион в Антверпен!

от в 18:50 на 25.10.2020
Марк Хаджижеков

След като отрази цели 4 мачбола в полуфиналния си мач срещу Даниел Еванс вчера, днес Юго Умбер спечели титлата в Антверпен след успех в два сета над Алекс де Минор - 6:1 7:6(4). Това е втора титла в кариерата на 22-годишния левичар от Франция, който по-рано през този сезон триумфира и на надпреварата в Окланд. 

Де Минор сякаш не се бе възстановил напълно от изтощителния мач срещу Григор Димитров вчера и днес започна финалния двубой на крайно ниски обороти. Умбер се възползва от това по най-добрия начин, за да реализира набързо два пробива на сметката си, благодарение на които първата част скоропостижно бе пратена на неговата сметка. 

Последва все пак ,,събуждане" от страна на ,,Демона", който напомни за характерната си пъргавина в тениса си през втория сет. Същевременно Алекс съумя да намали грешките, което му помогна да ,,се закрепи" в резултата. Двамата тенисисти се движеха гейм за гейм, като в крайна сметка се достигна до тайбрек, в който по-стабилен отново се оказа французинът. 

Юго реализира решителен минибрейк при 4:3, като впоследствие спечели и двете си точки на свой начален удар, за да се поздрави с титла №2 в младата си кариера! 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Юго Умбер повали Алекс де Минор и е шампион в Антверпен! Марк Хаджижеков
Теми:  
алекс де минор | антверпен | Обзори | тенис турнир в антверпен | юго умбер

Коментари





Следвайте ни в Facebook