Юмбер и Чилич откриха кампаниите си в Торонто с победи

от в 20:41 на 09.08.2021
Диана Андреева

Марин Чилич започна участието си на Мастърс турнира в Торонто с оспорван мач срещу Алберт-Рамос Виньолас. Макар и да имаше сериозни проблеми на моменти, Чилич все пак намери начин да се възползва от слабите места на опонента си и се наложи с 6:2 4:6 6:3. Два часа и 13 минути бяха нужни на световния номер 38, за да може след толкова оспорвания двубой, да се поздрави с крайния успех и да намери място в следващия етап от турнира.

Двамата тенисисти имаха еднакъв процент успеваемост на първи сервис, а той бе далеч от висок, но за сметка на това в случаите, когато намираше очертанията на полето, Чилич затрудняваше доста по-сериозно своя противник и именно това го изведе напред. Продължителните размени от дъното на корта бяха по-често печелени от хърватина и в крайна сметка, независимо от моментите проблеми, които имаше, той успя да открие кампанията си успешно.

В друг мач от днешната програма Уго Юмбер се наложи над Лоренцо Сонего. Срещата бе контролирана до известна степен през цялото време от французина и заслужено той стана победител в срещата. Успехът му дойде след 6:3 6:4, а с това той си осигури сблъсък с новия световен номер три и поставен под номер три в турнира Стефанос Циципас. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Юмбер и Чилич откриха кампаниите си в Торонто с победи Диана Андреева
Теми:  
лоренцо сонего | марин чилич | тенис турнир в торонто | уго юмбер

Коментари





Следвайте ни в Facebook