Юмбер изненада Зверев и го изхвърли от турнира в Хале!

от в 19:18 на 17.06.2021
Диана Андреева

Александър Зверев напусна неочаквано домашния турнир в Хале! Макар и да се състезава в родината си, германецът показа много колеблива игра и отстъпи в три сета на Уго Юмбер. След малко под два часа на корта Саша отстъпи, а крайният резултат на срещата е 7:6(4) 3:6 6:3. Следващото препятствие по пътя на Юмбер е друг представител на следващото поколение в мъжкия тенис - Себастиан Корда.

Първите минути от мача се развиха много равностойно. Двамата тенисисти сервираха почти безгрешно, което лиши срещата от пробиви. Развоят на сета щеше да се реши в тайбрейк, където неката обаче далеч не бяха толкова лесни за Зверев. Германецът допусна няколко непредизвикани грешки, а това и беше причината той да предаде частта.

Разочарован от развоя на табрейка, Зверев се зазърна много по-мотивиран на корта. Той започна да се възползва от неубедителната игра на своя противник от бекхенд, което и му помогна да възвърне паритета в отделните части без никакъв проблем.

В решаващата част обаче Юмбер изцяло овладя ситуацията на корта. Французинът повиши сериозно нивото си на игра, а именно интензивността лу помогна да се справя във всяка една създала се възможност. Уго си осигури солидна преднина от 5:2 и без никакви колебания затвори мача в своя полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Юмбер изненада Зверев и го изхвърли от турнира в Хале! Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | тенис турнир в хале | уго хъмбърт

Коментари





Следвайте ни в Facebook