"Къде е партито": Съперникът на Григор създаде рефрен и направи купон на корта (видео)

от в 09:09 на 31.05.2024
Калоян Соколов

Зизу Бергс определено изживява истинска тенис мечта в Париж, след като замина за френската столица без да е спечелил нито един мач на ниво Голям шлем, а вече е участник в третия кръг на турнира. 24-годишният белгиец записа победа над Алехандро Табийо на старта, а вчера надви Максимилиан Мартерер, като този успех означаваше влизане в световния топ 100 за Бергс.

Квалификантът пък определено знаеше как да отпазнува този паметен миг в своята кариера и несъмнено беше на гребена на вълна, имайки подкрепата на множество свои сънародници, които бяха изпълнили до краен предел корт номер 5 на Ролан Гарос. Световният номер 120 изчака неговият съперник да напусне съоръжението, след което се разви следният дилог между тенисист и публика, който определено ще остане като един от запомнящите се моменти на тазгодишния турнир.

 Белгиецът превърна корта в съшински футболен стадион, създавайки собствен рефрен, след като на няколко пъти попита на висок глас зрителите "къде е партито", а те всеки път отговаряха, че партито е именно на този същия корт, където техният любимец точно беше спечелил мача си, а ние се надявам днес младокът да бъде в една идея по-минорно настроение след срещата си с Григор Димитров.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Къде е партито": Съперникът на Григор създаде рефрен и направи купон на корта (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | зизу бергс | Обзори | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook