Кафелников: Изобщо не придавам значение на думите на това момиче за Зверев

от в 05:47 на 10.11.2020
Калоян Пламенов

Бившата първа ракета в мъжкия тенис Евгени Кафелников коментира страхотното представяне на Данил Медведев и спечелването на титлата му в Париж през вече изминалата седмица, както и скандалите около Александъе Зверев.

Последният бе обвинен, че е насилник от бившата му приятелка Олга Шарипова, която обяви в мрежата, че я е пребивал системно и я е подлагал на домашен тормоз.

"Победата в Париж при всички положения ще даде положителни емоции на Медведев преди участието му в Лондон. Всеки един такъв успех дава положителни емоции, съвсем естествено е", коментира руснакът.

"Още повече, че тук говорим и за престижен триумф в турнир от сериите "Мастърс 1000". Той успя да победи по време на надпреварата много силни играчи, като сред тях са Зверев и Шварцман, които може да срещне в английската столица".

"Как Данил успя да си върне ритъма? Той работи с един наистина прекрасен екип и те знаят какво точно трябва да направят, за да може той отново да влезе в правия път. Определено си е друго, когато работиш с професионалисти, които знаят от какво имаш нужда".

"Скандалите около Александър Зверев? Според мен всички тези истории, че е биел бившата си приятелка изобщо няма да му се отразят. Аз не придавам абсолютно никакво значение на думите, на това момиче. Видяхте, че той спечели двата турнира в Кьолн, а освен това игра и финал в Париж, така че при него всичко е наред".

"Цялата тази история е малко вероятно да повлияе върху представянето му". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кафелников: Изобщо не придавам значение на думите на това момиче за Зверев Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | данил медведев | евгени кафелников

Коментари





Следвайте ни в Facebook