Как Григор подчини Руусувуори в Париж: Пълен запис от убедителната му победа (видео)

от в 02:37 на 02.06.2023
Мартин Петков

Григор Димитров през днешния ден затвърди отличните впечатления, които остави с представянето си в последната седмица, след като се поздрави с втората си победа на тазгодишния Ролан Гарос и си подпечата мястото за третия кръг на надпреварата, при това без да загуби дори сет. Победата на най-добрия ни тенисист във втория етап на турнира дойде срещу непознатия съперник за него досега Емил Руусувори, над когото българинът надделя с убедителния резултат 7:6(4) 6:3 6:4, дошъл за 2 часа и 44 минути престой на корта.

В хода на сблъсъка първата ни ракета допусна някои известни колебания, които го спряха по пътя му към още по-изразителен успех срещу световния номер 46, но въпреки всичко, то във важните моменти печелившите отигравания преобладаваха в представянето на българина и именно това постави основите на победата му.

В следващата фаза пък за родния ни представител предстои среща със сензацията Даниел Алтмайер, а в случай че сте пропуснали днешния мач на българина или просто искате да го изгледате повторно, този път без излишно напрежение, можете да сторите това от прикаченото по-долу видео:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Как Григор подчини Руусувуори в Париж: Пълен запис от убедителната му победа (видео) Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | григор димитров | запис | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook