Какво ще се случи през сезон 2021? Вижте прогнозите на топ тенисистите

от в 18:39 на 05.01.2021
Мирела Николова

Сезон 2021 е вече тук, като тази седмица стартират и първите АТП тенис турнири - в Анталия и Делрей Бийч. Междувременно, някои от топ играчите бяха запитани за своите прогнози за предстоящия сезон, а ето и техните интригуващи отговори. 

Диего Шварцман и Доминик Тийм се обединиха около мнението, че някой ще успее да вдигне трофей от Мейджър надпревара за първи път в кариерата си, а според аржентинеца това могат да направят Зверев, Циципас или Медведев. 

Саша пък си спомни и за предходната година: “Тогава казах, че ще има нов шампион на турнир от Големия шлем, и бях прав. Всъщност се надявах, че това ще бъда аз, но макар да не успях да го сторя, бях доста близо”. Той предполага, че през идния сезон ще станем свидетели на появата на още нови имена и младите играчи ще доминират все повече и повече.  

Медведев, също както германеца, вярва в шансовете на младите тенисисти и посочва Яник Синер като заплаха за останалите, предричайки му успешен сезон като този на Рубльов през 2020 година, включително и класиране на Финалния Мастърс. 

Категорично най-смелата прогноза е тази на Стефанос Циципас, според когото през настоящия сезон ще видим нов водач в ранглистата. 

 

Цялото видео може да изгледате тук:

 

Дали някой от тях ще се окаже прав, или Голямата тройка ще продължат доминацията си и през тази година, предстои да разберем!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Какво ще се случи през сезон 2021? Вижте прогнозите на топ тенисистите Мирела Николова
Теми:  
александър зверев | даниил медведев | диего шварцман | доминик тийм | любопитно | прогнози | стефанос циципас | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook