Камерън Нори надделя над Макензи Макдоналд в два сета и ще спори със Зверев на полуфиналите

от в 07:41 на 01.03.2019
В
След полуфинала си миналата седмица в Делрей Бийч, то през през тази Макензи Макдоналд не се добра до спор за място на финала, защото силно играещият през този сезон Камерън Нори успя да го спре след 6:3 6:2 за малко под 1 час и 30 минути игра.

През първата част откриващите два гейма бяха изключително равностойни и дълги, а на всеки от двамата му се наложи да спаси по два брейкбола преди да вземе своето. За сметка на това обаче третият гейм бе на нула, но не за подаващия Макензи, а за съперника му Нори, който така и седна на първата почивка с пробив аванс. И макар и след два дюса, затвърди реализирания брей и поведе с 3:1. До края на сета повече трудности за британеца нямаше, а той успя при 6:3 и да пробие за втори път, като така и да прати сета в своя полза.



През втората част след труден откриващ гейм за 1:0, Камерън поведе, а след равностойна игра, двамата стигнаха до първата почивка в сета при 2:1 без пробиви. След нея талантливият американец взе своето второ подаване, а то се оказа и последно такова за мача. И въпреки че имаше точки за пробив и възможност да дръпне с 3:2, той не успя да се възползва, а вместо това след това допусна два поредни брейка, които и пратиха Нори на полуфинал на турнира в Акапулко.

https://twitter.com/TennisTV/status/1101280233108504576?s=19

С тази си победа британецът си осигури мач с младия талант Александър Зверев, а той има и положителен баланс срещу този си съперник след победа в Австралия през 2014 в два сета. Но тогава Саша беше все още млад и неопитен, така че утре мачът им ще бъде съвсем различен.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Камерън Нори надделя над Макензи Макдоналд в два сета и ще спори със Зверев на полуфиналите В

Коментари





Следвайте ни в Facebook