Канадски младок видя сметката на безличен Мъри във втория кръг на US Open (видео)

от в 07:27 на 04.09.2020
Калоян Пламенов

Анди Мъри отпадна във втория кръг на US Open, след като допусна тежка загуба от младия канадец Феликс Оже-Алиасим, който стигна до успеха след 6:2, 6:3, 6:4.

Срещата между двамата продължи 2 часа и 10 минути, а опитният състезател определено не показа характера и нивото от първия кръг на турнира.

Това бе първи мач между двамата, а в третия кръг канадският тенисист ще се изправи срещу Даниел Евънс или Корентин Муте.

Оже-Алиасим започна мача по-добре и в първия сет проби във втория и осмия гейм, за да стигне до успеха в него и да започне уверено. От своя страна канадецът сервираше прекрасно и не даде шанс на Мъри да стигне до точка за пробив в частта.

Във втория сет Феликс проби решително в осмия гейм и отново сервисът му бе доста добър и неговият опонент нямаше никакви шансове. В третия сет всичко се реши отново след един единствен пробив, който този път падна в петия гейм.

За целия мач пък Анди нямаше нито един шанс дори да пробие и определено бе безличен. В този мач той не показа и капка от характера, който показа в първия кръг при обрата срещу Йошихито Нишиока.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Канадски младок видя сметката на безличен Мъри във втория кръг на US Open (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | открито първенство на сащ | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook