Карацев: Трудно е да се играе срещу контузен съперник

от в 15:54 на 16.02.2021
Диана Андреева

Аслан Карацев продължава впечатляващата си серия на Australian Open 2021, след като по-рано днес се класира за 1/2-финалите. Последната победа на руснака дойде срещу първата ни ракета Григор Димитров, който имаше проблеми с травма в областта на гърба по време на мача и отстъпи с 6:2 4:6 1:6 2:6. След успехът Карацев сподели:

"Не е лесно да се съсредоточиш върху играта си, когато противникът ти е контузен. Спомням си как в един от геймовете Григор на практика не се движеше по време на точките, но аз все пак допусках грешки. В третия сет разбрах, че нещо не е наред с опонента ми. Очаквах, че след медицинския таймаут той ще играе както обикновено, но това не се случи.

Преди четири месеца бях около 160-и в класацията. Поставих си за цел да дебютирам в топ 100 до края на 2020 година, но не успях да постигна това. Преместих тази си цел за новия сезон. Опитвам се да не мисля какво може да стане в бъдеще, а да се съсредоточавам върху всеки мач поотделно, но не мога да отрека, че всичко това ми се струва фантастично ", завърши Карацев.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Карацев: Трудно е да се играе срещу контузен съперник Диана Андреева
Теми:  
australian open | аслан карацев | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook