Карен Хачанов относно победата му над Новак Джокович в Париж миналата година

от в 01:10 на 15.10.2019
В

Карен Хачанов има желание да докаже, че титлата му от Мастърс 1000 на миналогодишния Rolex Paris Masters не е случайна, след като на финала в Париж руснакът победи Новак Джокович. Хачанов, говорещ пред "CGTN" в Шанхай по-рано тази седмица, каза:


„Споменавал съм го доста пъти - аз работя за това да играя големи мачове срещу топ тенисисти. Целта ми е да печеля точно в такива двубои. Разбира се, ако погледнем три години назад в миналото, това е един вид прогрес. Участвах в повече мачове, натрупах доста опит на голямата сцена срещу невероятни играчи.” 


Хачанов припомни и за 2016 Chengdu Open, когато триумфира в тура за първи път: ,,Това е моят дебютен ATP турнир, със сигурност ще го помня завинаги. Сякаш каквото и да правиш, пробивът в топ 300, класирането в първите 100 - винаги остава споменът за този момент.” 


Относно това какво може да постигне в бъдеще, Карен заключи: ,,Аз ще бъда следващия тенисист, който изгрява в тура и остава там за дълго, но има още много момчета и мисля, че нашето поколение е доста силно.” 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карен Хачанов относно победата му над Новак Джокович в Париж миналата година В

Коментари





Следвайте ни в Facebook