Карен Хачанов се поздрави с победа на връх 25-ия си рожден ден!

от в 16:21 на 21.05.2021
Диана Андреева

Карен Хачанов си подари най-хубавия възможен подарък за рождения ден, класирайки се за 1/2-финалната фаза в Лион! Руснакът, който днес навършва 25 години, се справи с представителя на домакините Ришар Гаске и продължава напред в тазгодишното издание на надпреварата във Франция. Успехът на Хачанов дойде след 6:1 7:6(3) и по този начин той намери място сред последните четирима в турнир на ниво ATP за втори път през 2021.

Прев първите минути от двубоя Хачанов бе феноменален, а тенисът, който показваше, напомняше за най-добрите му моменти в Тура. Почти безпогрешен, руснакът не остави никакви шансове на своя противник и изпрати откриващата част на сметката си.

Доминацията на Хачанов обаче не продължи след почивката. Карен започна да играе много по-неуверено, а това сякаш даде тласък на местния представител. По-опитният на корта Гаске си осигури брейк аванс за 3:1, но след серия от оспорвани геймове, се стигна до тайбрек. В решаващия дълъг гейм световният номер 26 отново беше безкомпромисен и заслужено се поздрани с успей както в сета, така и в мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карен Хачанов се поздрави с победа на връх 25-ия си рожден ден! Диана Андреева
Теми:  
гаске | карен хачанов | лион | ришар гаске | тенис турнир в лион

Коментари





Следвайте ни в Facebook