Каролин Гарсия с двусетов успех срещу Стивънс

от в 10:13 на 24.08.2020
Диана Андреева


Каролин Гарсия успя да се наложи над Слоун Стивънс във вчерашния двубой между двете тенисистки. Французойката задаваше темпото в играта през цялото време, благодарение на което достигна до успех след 6:3 7:6(5).

Световната номер 37 - Стивънс, продължава с неубедителното си представяне през сезона. Преди тенисът да бъде прекъснат, американката беше записала само една победа - на старта си в Монтерей, където се наложи над Ема Наваро.

Гарсия

Във вчерашния си мач Стивънс не беше никак постоянна, което доведе до това тя да не успее да се справи със своята съперничка. В първата част американката поведе с 3:1, но впоследствие не спечели нито гейм повече и отстъпи с 3:6.

По време на вторият сет нещата вървяха доста по-равностойно. Стивънс имаше възможност да сервира за спечелване на частта, след като проби за 5:3, ала аванса й бързо бе заличен, с което се стигна до тайбрек.

Гарсия

В решаващия дълъг гейм американката не съумя да спечели подаването си за 5:5, което се оказа решително за изхода на двубоя. По този начин Гарсия се класира за следващия кръг на турнира, където й предстои сблъсък със световната номер 59 - Виктория Азаренка, която вчера направи обръщение към всички състезатели, участващи в надпреварата. Какво каза тя вижте тук.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Каролин Гарсия с двусетов успех срещу Стивънс Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook