Категоричен Зверев елиминира Гулбис

от в 22:18 на 21.05.2019
В
Саша Зверев най-после напомни за себе си, след като започна да напипва това, за което дойде в Женева. Германецът показа целеустременост ипределна концентрация и след 6:2 6:1 за 65 минути елиминира Ернест Гулбис.



Първата част започна доста критично за поставения под номер 1, след като той изпусна дълго свое подаване и изостана с ранен брейк за 2:1. Оттук натам обаче всичко рязко се промени, а на корта роля имаше единствено той. По този начин, въпреки че отново трябваше да отразява точки за брейк при 2:2, веднага след като самия той успя да реазлизра пробив, това не му попречи, а безпроблемно в крайна сметка младият германец затвори часта с 6:2, недопускайки повече колебания.

За разлика от Григор по-рано днес на същия корт след убедителния първи сет, въпреки лошото начало, Саша не допусна ни най-малък спад в нивото на своята игра и вдигайки процента на вкарани началени удар, както и на спечелени точки на първи такъв, за едва 27 минути успя да приключи срещата и по този начин да си осигури класиране за трети кръг.

https://twitter.com/TennisTV/status/1130904712537100292?s=19

Дамир Джамхур също продължи напред в надпреварата. Босненецът надделя в трисетова битка над Фелисиано Лопез и след 7:6(2) 4:6 5:7 си осигури трета поредна победа в швейцарския град, след като тръгна от квалификациите, а по този начин и среща със Стан Вавринка.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Категоричен Зверев елиминира Гулбис В

Коментари





Следвайте ни в Facebook