Като две капки вода: Джокович имитира Чилич при изпълнение на сервис (видео)

от в 23:20 на 05.05.2022
Мирела Николова

Новак Джокович е сред тенисистите с най-изявено чувство за хумор, което нееднократно е проявявал през годините. Сърбинът е известен с имитациите си на редица състезатели, сред които са Мария Шарапова, Рафаел Надал и Роджър Федерер, а през днешния ден той отново демонстрира актьорските си умения, имитирайки Марин Чилич при изпълнение на сервис.

Днес световният №1 трябваше да излезе на корта в Мадрид срещу Анди Мъри за 37-и път в своята кариера, но това не се случи, тъй като британецът се оттегли още преди началото на двубоя поради заболяване. Така Ноле имаше допълнителен ден почивка, в който проведе лека тренировка, демонстрирайки страхотно настроение.

Преди изпълнение на един от сервисите Джокович реши да направи кратка имитация на Чилич, който притежава един от най-характерните стилове за подготовка преди начален удар, включващ триене на корта с крак, както и продължително тупкане на топката. Феновете, присъстващи на тренировъчното занимание, веднага разпознаха кого се опитва да имитира водачът в световната ранглиста, а ето и видео от въпросната забавна ситуация:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Като две капки вода: Джокович имитира Чилич при изпълнение на сервис (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мадрид | марин чилич | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook