"Като гигантски подарък е": Абсурдната визия, която избра Осака за тазгодишния US Open (снимки)

от в 12:31 на 28.08.2024
Калоян Соколов

Наоми Осака определено събра погледите с избора си на екип за US Open. 2-кратната шампионка шокира всички фенове с визията си през вчерашния ден. Японката излезе на централния корт с един от най-пищните и вероятно тежки екипи, които някога сме виждали в историята на тениса. 2-кратната шампионка излезе на Louis Armstrong Stadium със зелена рокля, бяло яке и бели обувки, като панделките присъстваха във всяка част от този тоалет и бяха с внушителни размери.

Изглежда обаче допълнителната тежест върху Осака по никакъв начин не се отрази върху нейното представяне и тя летеше по корта, надигравайки десетета поставена с крайното 6:3 6:2, с което се завърна победоносно на своя най-успешен турнир в кариерата. Впоследствие самата бивша номер едно сподели как никога не е харесвала толкова много свой екип и очевидно изобщо не се вълнува от коментарите в социалните мрежии, където феновете я оприличават на гигантски подарък или версия на Мини Маус за пораснали.

Самият дизайн е плод на съвместната работа между Nike и японския дизайнер Йоон Ан. Сънародникът на Осака описва този стил като "готическа лолита" и споделя как това е един много модерен тренд сред младите дами в Япония, които по този начин изразяват сладкото, невиинното и момичешкото вътре в тях.

4-кратната "мейджър" шампионка е приготвила още един аутфит и за вечерните сесии, който е е в същата стилистика, но тенис роклята ще бъде черна, а не зелена, защото според Наоми този цвят изразява мощ и е подходящ за подобни големи мачове.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Като гигантски подарък е": Абсурдната визия, която избра Осака за тазгодишния US Open (снимки) Калоян Соколов
Теми:  
us open 2024 | wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook