Като на кино: Мугуруса се омъжи за свой фен, с когото се среща случайно в парка

от в 13:33 на 10.10.2024
Елеонора Александрова

Бившата номер едно Гарбине Мугуруса се отказа от тениса само преди няколко месеца, а от днес тя вече е госпожа Борхес. Новината беше споделена от самата булка, която сподели в социалните мрежи снимка от сватбата си с испанския модел Артур Борхес, споделяйки  как това е най-вълшебният ден в нейния живот, а самата церемонията се състоя в испанския курортен град Марбея.

Историята на Мугуруса и Борхес е "като на филм", както самата 2-кратна шампионка от Шлема споделя. Двамата се срещат за първи път преди три години по време на US Open, когато моделът посещава турнира в качеството си на фен на на испанската тенисистка. Артур моли Мугуруса да си направят едно селфи, а тя описва този момент като "любов от пръв поглед.

На следващия ден тенисистката има свободен ден и решава да се поразходи, като двамата се срещат абсолютно случайно в Сентръл Парк, а Мугуруса веднага разпознава Борхес и приема това като знак на съдбата. Двамата решават да се поразходят заедно, а останалото е история.

Шампионката споделя, че и нейният партньор, подобно на нея е "гражданин на света", тъй като е живял много години във Финландия, а освен това и в неговите вени тече венецуелска кръв.

Източник: Express


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Като на кино: Мугуруса се омъжи за свой фен, с когото се среща случайно в парка Елеонора Александрова
Теми:  
wta | гарбине мугуруса | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook