Кайл Едмънд спечели Чаланджъра в Индиън Уелс

от в 00:49 на 04.03.2019
В
Кайл Едмънд спечели шестата си титла в "Чаланджър тура" след рутинен успех над Андрей Рубльов - 6:3 6:2. Турнирът в Индиън Уелс е един от най-силните от тази серия и всяка година събира огромен брой тенисисти от топ 100, тъй като се провежда на същото място като предстоящия Мастърс и е отлична подготовка за него.

Все пак определено е рядкост на такъв тип надпревари да видим играч в подножието на топ 20, но Кайл нямаше спечелен мач досега през сезона и наскоро се раздели с треньора си, така че определено имаше нужда от няколко победи, за да възвърне самочуствието си.



Днес определено финалния двубой можеше да бъде достоен за всеки голям "АТП" турнир, тъй като предстяваше сблъсък на двама от най-обещаващите играчи от новата вълна.

Интригата обаче липсваше, тъй като Рубльов бе изнервен още от старта и допускаше твърде много непредизвикани грешки, докато британецът доминираше разиграванията по отличен начин с мощния си форхенд, а началният му удар работеше отлично.

https://twitter.com/AlexTheodorid1s/status/1102325473885999104?s=19

В крайна сметка ранен пробив реши първата част, а във втория сет Кайл успя да вземе подаването на противника си още два пъти, което му гарантира успеха в надпреварата.

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кайл Едмънд спечели Чаланджъра в Индиън Уелс В

Коментари





Следвайте ни в Facebook