Кецманович надделя над Фокина и си подсигури място в полуфиналите

от в 18:40 на 07.11.2019
В


Безпощаден Миомир Кецманович надделя над испанеца Алехандро Давидович Фокина. С трисетова победа - 4:1 4:1 4:3(6), Миомир си осигури място в последните четири на италианския турнир, а през утрешния ден той ще се изправи срещу победителя от група Б. През по-голямата част от времето Кецманович демонстрираше невероятна игра, ала неговия опонент същото не отстъпваше в шоуто. Фокина удряше топката с невероятна сила, което често принуждаваше сърбина да гледа безучастно.



Една много напрегната точка в четвъртия гейм на откриващия сет реши доста голяма част от събитията в двубоя. Системата на линиите отсъди топката в полза на Фокина, но впоследствие се оказа, че ударът на испанеца е бил в аут, с което разиграването отиде на сметката на Кецманович. Недоволен от ситуацията, Алехандро загуби мотивацията си и предаде следващите две части без да оказва почти никаква съпротива.

Все пак през третия сет с помощ от публиката испанецът отново се нахъса. Благодарение на мощните си удари Фокина изцяло задавше темпото на игра и така частта стигна до тайбрек. В решаващия дълъг гейм Алехандро отново доминираше на корта, но сервирайки с минипробив аванс, поставеният под номер седем не удържа на напрежението и допусна равенство, а по-късно и предаде мача.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кецманович надделя над Фокина и си подсигури място в полуфиналите В

Коментари





Следвайте ни в Facebook