Кербер аут до края на клей сезона

от в 20:23 на 07.05.2019
В
Анджелик Кербер беше принудена да се оттегли от ,,Мадрид Оупън” във вторник преди мача си от втори кръг срещу Петра Мартич поради травма на десния глезен.

Германката победи Лесия Цуренко в първия кръг на ,,Fed Cup” в неделя след категоричното 6:3 6:2, но се оказа неспособна да продължи през тази седмица в Premier Mandatory надпреварата в Мадрид, след като си е изкълчила глезена във вторник.

"Мисля, че това не е много сериозно, но не мога да дам всичко днес и затова реших да се откажа и да си дам почивка до края на сезона на на клей", каза Кербер пред репортери в последвалата си пресконференция. "Не мога наистина да ходя без болка, затова наистина казах – Добре, по-добре е да не рискуваш!"

Мачът във вторник трябваше да бъде четвърти между Кербер и Мартич и първи след седем години, но поне за момента това се отлага. За съжаление това със сигурност не е мечтания сезон за германката, която страдаше от вирусно заболяване, което е повлияло върху подготовката й за Щутгарт, където тя стигна едва до четвъртфиналите.

Пълната пресконференция:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кербер аут до края на клей сезона В

Коментари





Следвайте ни в Facebook