Кербер спря Бенчич и ще спори с Андрееску за трофея в Индиън Уелс (видео)

от в 08:08 на 16.03.2019
Калоян Пламенов

Германката Ангелик Кербер спря страхотната серия на Белинда Бенчич и я победи след 6:4, 6:2, за да се класира на финала в Индиън Уелс.

Срещата между двете приключи за малко над час игра, а швейцарката започна доста добре в началото и проби още в първия гейм и след това успя да затвърди пробива. И макар, че пробивът бе върнат моментално от германската тенисистка Белинда намери сили да пробие отново в петия гейм и след това да увеличи аванса си на 4:2 гейма.

По всичко си личеше, че днес е нейният ден, но последва голям срив в играта и, като в крайна сметка опитната и противничка влезе в серия от четири поредни гейма, два от които след пробиви, за да спечели първия сет.

Вторият сет започна с пробив за Бенчич, но Кербер направи три поредни гейма, два от които след пробиви, и обърна резултата в частта. Швейцарката върна пробива изоставане в петия гейм, но това бе и последният и гейм в този мач.

Германската тенисистка взе следващите три гейма, като в два от тях проби, и ще спори за трофея срещу младата канадка Бианка Андрееску.

Двете до момента никога не са се изправяли една срещу друга. Кербер има 12 трофея от WTA турнири през кариерата си, докато нейната противничка не е спечелила нито един. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове



Оцени тази статия:
Кербер спря Бенчич и ще спори с Андрееску за трофея в Индиън Уелс (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
ангелик кербер | белинда бенчич | бианка андрееску | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook