Кириос хареса коментар, в който наричат Надал "първокласен измамник"

от в 18:27 на 01.03.2019
Калоян Пламенов

Австралиецът Ник Кириос не пропусна да се заяде с феновете в Акапулко след победата над Стан Вавринка и класирането си за 1/2-финалната фаза на турнира.

Известно е, че той е освиркван от началото на надпреварата за неспортсменско поведение, а дори бе и разкритикуван от самия Рафаел Надал, който победи в предишните няколко дни.

Очевидно обаче на австралиеца изобщо не му пука какво мислят другите. "Всъщност, аз играя по-добре, когато феновете ме освиркват. Това ме мотивира", обяви той.

"Те подкрепяха Рафа, а не мен. Подкрепяха и Стан, а не мен. Може би дори ще летят до Индиън Уелс да им гледат мачовете. В следващия мач вероятно отново ще са срещу мен и ще подкрепят следващия ми противник. Това обаче изобщо не ме притеснява". 

"В момента съм много уморен. След мача с Рафа не успях да се възстановя добре физически. Имах среднощни допинг проверки. Срещу Стан трябваше да покажа характер, за да победя и се радвам, че го сторих", каза още той. 

В спор за място на финала Кириос ще се изправи срещу Джон Иснър. 

Meждувременно пък австралиецът хареса коментар на негов фен в социалните мрежи. В него въпросният привърженик написа следното "Надал не е доволен от факта, че изпусна три мачбола. Защо никой не коментира аса на Ник, след който Рафаел поиска повече време? Първокласен измамник!".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос хареса коментар, в който наричат Надал "първокласен измамник" Калоян Пламенов
Теми:  
ник кириос | рафаел надал | скандали | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook