Кириос към Чорич: Да нямаш камъни в главата?

от в 13:15 на 29.07.2020
Димитър Беловски

Сагата около Adria Tour все още продължава. Ник Кириос нападна и Борна Чорич, който също бе един от участниците в надпреварата, организирана от Новак Джокович.

В края на миналата седмица Борна Чорич даде специално интервю за хърватския вестник „Jutarnji list“, в което коментира ситуацията около скандала с Adria Tour и Ник Кириос.

„Прочетох това, което е написал, но не ми пука. Харесва му да се прави на генерал след битка. Ако някой друг го беше казал, можех да разбера, но Кириос… не е много реалистично. Това е неговият стил, действа по този начин, няма проблем. Зверев се държа лошо, но не разбирам нуждата да критикуваш колега така. Аз не бих го направил. Но това е Кириос“.

Ник Кириос отговори на атаката на Чорич отново в Twitter, като каза че интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула.

„Трябва да ти пука. Да нямаш камъни в главата? Можеш да защитиш приятелите си, но аз се опитвам да ги накарам да поемат отговорност. Когато казах това, което казах, нямах намерение да се заяждам. Те са тенисисти, не са специални. Точно както си мислех, интелектуалното ниво на Чорич = 0“, публикува австралиецът в Twitter.

 

Оцени тази статия:
Кириос към Чорич: Да нямаш камъни в главата? Димитър Беловски
Теми:  
adria tour | борна чорич | ник кириос | новак джокович

Коментари

Следвайте ни в Facebook