Кириос продължава с атаките към Джокович, Тийм и Зверев, намеси и Бекер

от в 13:19 на 10.07.2020
Димитър Беловски

Австралиецът Ник Кириос продължава с атаките към Джокович, Тийм и Зверев. Кириос намеси и Бекер. Германецът миналата седмица каза, че австралиецът е „плъх“.

Кириос използва своя Инстаграм, за да качи на стори снимка, на която е с маска, а върху нея написа: „Дрехите са облечени, маската е сложена“. По този начин той прави връзка с турнира Adria Tour, където никой не носеше маска, а някои от тенисистите махнаха тениските си по време на парти в нощен клуб в Белград.

„Някакви въпроси момчета?“, попита реторично Кириос и сложи като хаштаг имената на Джокович, Тийм и Зверев.

Името на Бекер също намира място на снимката. Кириос, обаче, го е написал като „поничката Бекер“. В края на миналия месец Бекер използва социалната мрежа Twitter, където германецът написа: „Мразя плъхове!“, имайки предвид австралийския тенисист.

 

Тази седмица Кириос отново атакува тенисистите, като каза, че никой от тях няма интелектуалното ниво, за да разбере защо са критикувани от него.

Всичко започна от турнира Adria Tour, който се превърна в огнище на коронавирус. Кириос първо атакува Новак Джокович. Австралиецът малко след това критикува остро Зверев, който обеща, че ще спазва 14-дневна изолация след участието си в турнира. Въпреки обещанието си, обаче, Зверев бе забелязан да се забавлява на партито на Филип Плейн едва седмица след провеждането на турнира. Тийм се намеси, като каза, че това е грешка на Зверев и каза, че Кириос също е допускал грешки.

„За какво говориш, Тийм? Грешки като да си счупиш ракетата? Псувни? Проваляне на няколко мача тук и там? Кое от всички? Никой от вас няма интелектуалното ниво да разбере защо ви критикувам“, беше отговорът на Кириос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос продължава с атаките към Джокович, Тийм и Зверев, намеси и Бекер Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | борис бекер | доминик тийм | ник кириос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook