Кириос: Трябва да съм по-дисциплиниран, за да бъда в топ 10 (видео)

от в 02:52 на 04.03.2019
Георги Христов

Ник Кириос сподели очакванията си занапред, след като спечели АТР 500 турнира в Акапулко. По пътя към трофея той надигра трима топ 10 състезатели и Стан Вавринка.

"Вечерта преди финала карах аквабайк, а не мисля че това е нещо, което би правил играч от топ 10. Имам голям късмет да достигна десетката, нужно е да бъда по-дисциплиниран и да подхождам по-професионално занапред. Дори нямам треньор - вероятно трябва да започна от това," призна Кириос след успеха.

От своя страна австралиецът ще има възможност да подобри още позициите си, тъй като в следващите три месеца няма много точки за защитаване.

"Надявам се да служа за пример на хора, които имат проблеми и мислят, че не могат да се справят. Щом аз мога да го направя, значи и вие можете. Бях в тежко положение и не знаех какво да правя, но виждате как за седмица всичко се променя," каза още оптимистично настроеният Кириос.

"Тази победа ми дава увереност. Дали съм достоен за топ 10? Може би. Играя на такова ниво, но не винаги поведението ми съответства на това, което те биха правили. Зверев, Новак и Рафа работят правилно всеки един ден. Не мога да кажа същото за себе си," допълни още откровеният Ник.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос: Трябва да съм по-дисциплиниран, за да бъда в топ 10 (видео) Георги Христов
Теми:  
ник кириос | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook