Kирьос: С Кокинакис сме фаворити да спечелим Аустрелиън Оупън

от в 22:04 на 23.01.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис отпаднаха рано при изявите си на сингъл по време на тазгодишния Аустрелиън Оупън, но получиха "уайлд кард" от организаторите, за да се включат в надпреварата по двойки и до момента оползотворяват отлично възможността. Австралийците комбинират шоу елементите и висококачествения тенис по превъзходен начин и вече са четвъртфиналисти, след като отстраниха два от топ поставените тандеми в схемата.

Местните представители са до момента историята на турнира, а публиката буквално превръща корта в ад за техните съперници. Кирьос и Кокинакис обаче черпят допълнителна енергия от въпросната атмосфера и това им помага да показват най-доброто от себе си, а самият Ник споделя как според него титлата е съвсем възможна задача за тяхната двойка:

"Ние сме силни като отбор, тъй като сме приятели и извън корта, което ни помага да се разбираме по-лесно на него. Повечето момчета играят заедно с идеята да сформират максимално силен тандем, само че те често не могат да се понасят на личностно ниво и това се отразява върху тяхната игра.

Обикновено и двамата смятаме, че не сме свършили добре задачите си поединично, когато останем единствено в двойковото състезание, но сега положението е напълно различно и никога не сме се сработвали толкова добре. Пределено сме концентрирани към следващите двубои и дори веднага отиваме към фитнеса, щом приключим с дадената среща.

Честно казано досега показваме отлична игра и мисля, че сме фаворити за титлата. Танаси направи невероятен месец и никога не е бил толков уверен в себе си, а двамата се допълваме отлично и много трудно някой би могъл да ни победи" - завърши бившият номер 13.

Източник: GoTennis.Ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Kирьос: С Кокинакис сме фаворити да спечелим Аустрелиън Оупън Калоян Соколов
Теми:  
Аустрелиън Оупън | интервюта | любопитно | Ник Кирьос | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook