Кирьос: Все още не знам как да се справя с тревожността

от в 11:36 на 21.10.2021
Мирела Николова

Последните месеци бяха далеч от успешни за Ник Кирьос, който не играеше на нивото, на което сме свикнали да го виждаме, и инкасира няколко поредни поражения в ранните етапи на турнирите на твърди кортове в Северна Америка. В началото на октомври австралиецът обяви, че ще пропусне остатъка от сезон 2021 поради сериозни болки в тялото и планира да се завърне на корта през следващата година за първата надпревара от Шлема - Аустрелиън Оупън.

Преди няколко дни роденият в Канбера тенисист даде възможност на последователите си в Инстаграм да му задават въпроси, на част от които той впоследствие отговори. Един от феновете му го попита какъв съвет би му дал относно справянето с чувството на тревожност, на което Кирьос отговори, че все още търси начини за това.

Друг въпрос пък се отнасяше към това кой е най-трудният за побеждаване съперник в Тура, като Ник отново отвърна по необичаен начин, посочвайки Анди Мъри и Кей Нишикори, което би било изненадващо за мнозина от играчите, които най-вероятно биха отличили представителите на Голямата тройка.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Все още не знам как да се справя с тревожността Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook