Кирьос за мача с Медведев: Заради тези срещи все още играя; ще дам максимума от себе си

от в 20:42 на 19.01.2022
Мирела Николова

Двубоят между Даниил Медведев и Ник Кирьос несъмнено е гвоздеят в утрешната програма, тъй като ще изправи един срещу друг двама от най-интригуващите играчи в наши дни. Сблъсъкът им е първи във вечерната сесия на Rod Laver Arena и е натоварен с множество очаквания, които предстои да разберем дали ще бъдат оправдани. На старта на тазгодишното Открито първенство на Австралия Кирьос записа категоричен трисетов успех над Лиам Броуди, като на пресконференцията след откриващата си среща коментира каква е настройката му преди утрешния двубой със световния №2:

"Ще бъде невероятно изживяване за мен. Даниил е може би най-добрият тенисист в света към този момент, така че съм изключително развълнуван за това, което предстои. Това са мачовете, заради които продължавам да се състезавам. Чувствам, че тези сблъсъци все още предизвикват вълнение у мен и ме мотивират да давам максимума от себе си срещу най-добрите в света. Това, което винаги съм искал да докажа на хората, е, че дори някой като мен може да печели подобни срещи.

Няма да изляза на корта с особено много очаквания. Искам просто да се забавлявам. Ще си играя моята игра. Вече имам изграден план какво трябва да направя, за да пожъна успех", каза австралиецът.

Източник: АТР

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за мача с Медведев: Заради тези срещи все още играя; ще дам максимума от себе си Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | даниил медведев | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook