Кирьос: Циципас и Зверев се мразят взаимно

от в 14:12 на 18.05.2020
Диана Андреева

Австралиецът Ник Кирьос заяви, че да бъдеш част от Team World на Лейвър къп е много по-забавно, отколкото да си в Отбор Европа, тъй като според него играчите от Света са много по-задружни.


25-годишният австралиец многократно даде да се разбере, че се радва да играе в отборни събития и е участвал във всяко едно от досегашните издания на Laver Cup. Ник се записа да участва и на тазгодишната надпревара, но тя бе отменена поради пандемията от коронавирус.На въпрос на Анди Мъри по време на тяхната сесия в Instagram на живо защо той обича да играе на Laver Cup, Кирьос отговори:


„Това е, защото съм забавен човек. Аз съм там с най-добрите си приятели, опитвам се да победя някои европейски момчета, които нямат не са никак задружни. Те се правят на приятели през тази една седмица и това ме побърква.Нека бъдем честни, Циципас и Зверев се мразят взаимно, но там се изживяват като най-добри приятели.


А някой като Доминик Тийм… Искам да кажа, че обичам да се забавлявам, а той би предпочел да гледа как боята изсъхва. Ако ти (Мъри) се присъединиш към Team World, ние ще спечелим“.
Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Кирьос: Циципас и Зверев се мразят взаимно Диана Андреева

Коментари

Следвайте ни в Facebook