Кирьос и Циципас ще си партнират на двойки във Вашингтон

от в 10:36 на 24.07.2019
В
Надпреварата във Вашингтон през следващата седмица на двойки се очертава да бъде изключително любопитна. Ще има редица звездни тандеми, сред които Анди Мъри, който ще си партнира с брат си - Джейми, а желанието на Ник Кирьос, който в подкаста си с журналиста Бен Ротенбърг отпреди няколко месеца заяви, че би искал да играе на двойки заедно със Стефанос Циципас, бързо се сбъдна, като ще видим любопитната двойка ,,Киципас" в действие още през другата седмица.

И надпреварата поединично ще представлява огромен интерес, а в нея ще вземат участие именно Циципас като първи поставен, Кей Нишикори като втори, Карен Хачанов като трети и Даниил Медведев като четвърти. Останалите поставени в основната схема ще бъдат Кевин Андерсън, Джон Иснър, Марин Чилич и Давид Гофен.

Първата ни ракета - Григор Димитров, който снощи претърпя разочароваща загуба от Кевин Кинг, ще играе пък в Лос Кабос, където конкуренцията няма да бъде много по-лека, тъй като съперници на българина ще бъдат състезатели от ранга на Фабио Фонини, Диего Шварцман, Люка Пуй, Тейлър Фриц и други.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос и Циципас ще си партнират на двойки във Вашингтон В

Коментари





Следвайте ни в Facebook