Кирьос ,,изясни” думите си относно корупцията в АТР

от в 21:56 на 28.08.2019
В
Ник Кирьос ,,изясни” думите си, които изрече снощи на пресконференцията след мача си срещу Стийв Джонсън, където австралиецът атакува АТР, твърдейки че организацията е корумпирана.

Това не се хареса особено на членовете на АТР, а вече има множество спекулации, че на Кирьос ще му бъдат отнети състезателните права в рамките на три години. Това може би накара Ник да преосмисли поведението си, като той искаше да ,,уточни” какво точно е имал предвид, публикувайки снимка с обяснение на своите думи в официалните си профили по социалните мрежи. А ето и какво гласи съобщението:

,,Исках да изясня моите коментари относно това, че АТР са корумпирани, не беше правилният избор на думи и имах предвид, че исках да адресирам това, което аз виждам като двойни стандарти, а не като корупция.

Знам, че поведението ми понякога е било противоречиво, и че ме е вкарвало в неприятности, което понякога е заслужено и честно, но моят проблем е с другите, които получават същото, по-малко или по-голямо медийно внимание, а същевременнл се държат по същия или по подобен начин, но не биват санкционирани.

Това е моят проблем и продължава да бъде. Честно казано, знам, че не съм перфектен, и не претендирам, че съм, и признавам, че понякога съм си заслужил глобите и санкциите, но очаквам постоянство и честност от другите на борда, а до ден днешен това не се е случило.

Получавал съм страхотна подкрепа от Крис Кърмоуд и съм отвръщал със същото, така че искам да уточня коментарите си, но стоя зад мнението си и вярата си за двойните стандарти.”

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос ,,изясни” думите си относно корупцията в АТР В

Коментари





Следвайте ни в Facebook