Кирьос към Чорич: Интелектуалното ти ниво е нулево

от в 13:15 на 30.07.2020
Марк Хаджижеков
Ник Кирьос обвини Борна Чорич, че притежава „нулево интелектуално ниво“, след като хърватинът заяви, че не се интересува от критиките от страна на австралиеца относно злополучните случаи на Adria Tour, организиран от Новак Джокович.

Кирьос води битки в социалните медии практически с всеки, който е взел участие в турнира, обвинявайки участниците на демонстративната надпревара заради тяхната „глупост”.

Чорич, един от четиримата играчи, които бяха тествани положително за коронавирус през миналия месец, тази седмица сподели, че критиките от страна на Кирьос, който има репутация на „луда глава”, не са основателни.

„Прочетох написаното от него, но просто не ми пука, тъй като той обича да бъде „генерал след битка”, каза Чорич пред в. „Ютарни Лист”.

„Ако някой друг „даваше акъл”, може би щях да разбера, но Кирьос... Това някак си не е реалистично.”

Кирьос отговори в Twitter късно в сряда с думите: „Трябва да ви пука. Да нямате кмъни в главите си?”

„Отново казвам, можете да подкрепяте своите приятели, просто аз се опитвам да ги държа отговорни. Когато казах това, което казах, нямах намерения да се притеснявам. Това са тнисисти, те не са специални.”

„Точно както си мислех, интелектуалното ниво на Чорич = 0”, добави той, завършвайки туита си с емоджи на поничка.

Кирьос преди това обвини в социалните медии и редица други тенисисти, взели участие на Adria Tour, като в негови „Туитър жертви” се превърнаха Новак Джокович, Александър Зверев и Доминик Тийм.

Източник: sports.yahoo.com


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос към Чорич: Интелектуалното ти ниво е нулево Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook