Кирьос: "Очаквах, че условията през деня ще са по-добри"

от в 15:40 на 08.08.2019
В


Кайл Едмънд изигра един от най-силните си мачове през годината и надигра Ник Кирьос с 6:3 6:4. Шампионът от Вашингтон отново напомни за противоречивия си нрав и днес нямаше и помен от невероятните му удари и приповдигнато настроение, което показа в американската столица, а вместо това видяхме куп безмислени разправии с главния съдия, както и не особено заинтересованост към събитията на корта, а Едмънд просто трябваше да остане концентриран, за да приключи срещата в своя полза.



Ето обаче какво сподели австралиецът относно загубата си на старта на турнира в Канада:

"Във Вашингтон през нощта усетих, че е лесно да задържиш топката в корта. Имаше страхотни условия за сервиране. Докато днес усетих, че е по-различно. Имах голям проблем с ретурите, като почти не успявах да върна сервисите му. Мисля, че това се дължи на факта, че Кайл игра на доста високо ниво. Очаквах, че условията през деня ще са по-добри, че топката ще лети по-бързо, както и ще подскача повече, ала сгреших. Това беше първият път, в който играя през деня и все още не съм свикнал, но все пак мисля, че сервисът ми ме изостави. След невероятното ми преставяне от начален удар през изминалата седмица, сервисът ми ме изостави, поне през мача ми с Едмънд."



Така Ник ще получи повече време за възтановяване преди един от любимите му турнири от серията Мастърс 1000, където той преди две години достигна до финал (когато отстъпи на нашия Григор Димитров), а през тази година той има да защитава едва трети кръг, след като през 2018 там отстъпи на Хуан Мартин Дел Потро в трисетова драма.

Резултат с изображение за grigor dimitrov nick kyrgios cincinnati 2017

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: "Очаквах, че условията през деня ще са по-добри" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook