Кирьос се замеси в Инстаграм ,,война" срещу Кукушкин

от в 16:15 на 20.07.2019
В
Ник Кирьос и противоречията - някой може ли да измисли по-добра комбинация от това? Австралиецът блесна с нов ,,скандал", като екстравагантният тенисист се замесе в Инстаграм ,,война" с колегата си - Михаил Кукушкин. В социалната платформа официалният профил на АТР публикува снимка на споменатия австралиец, благодарение на когото сервисът отдолу стана значително по-популярен.

Именно този тип начален удар бе представен на изображението, при това в изпълнение на Кирьос, а АТР запитаха своите последователи дали смятат това действие за ,,тактика или проблем".



Кукушкин коментира с палец надолу, което бе достатъчно на австралиеца, за да отговори на колегата си по следния начин: ,,Не се притеснявай, пич, не се налагаше да го използвам, когато те смазвах в Дубай." Ник имаше предвид мачът между двамата през 2016 година, завършил с убедителна двусетова победа в полза на канбереца, който даде по това време на опонента си едва пет гейма.

Кукушкин реши да потоши страстите у Кирьос, отговаряйки: ,,Това беше моят отговор относно сервиса отдолу, не относно теб. Няма нужда да бъдеш груб към другите хора без причина."

Кирьос обаче не бе в настроение за отстъпване: ,,Не съм сигурен как напомнянето за тенис мач може да бъде счетено за грубо. Аз просто дадох мнението си относно нашия мач и използването на сервиса отдолу."

Кукушкин избра да не отговаря след това или поне все още не е. Може би трябваше да подсети Ник, че в момента той се намира по-напред в световната ранглиста от него?


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос се замеси в Инстаграм ,,война" срещу Кукушкин В

Коментари





Следвайте ни в Facebook