Кирьос си тръгна в началото на третия сет по собствено желание

от в 16:37 на 16.05.2019
В
Ник Кирьос напусна преждевремено надпреварата в Рим.

Австралиецът бе дисквалифициран в началото на третия сет поради неспортсменско поведение, след като хвърли столчета по корта и показа абсолютна липса на респект към публиката и самия спорт:

https://twitter.com/doublefault28/status/1129014721754161152?s=19

Откриващата част закономерно отиде в сметаката на сервиращия добре Каспър Рууд. Норвежецът показа силна игра и успявайки да вземе всички свои подавания, без дори да трябва да минава през равенство. Пробивът решил изхода на сета дойде още в откриващия гейм, където Ник не успя да вкара хотдог след лоб, а в последствие на брейкбола и заби бекхенд в мрежата при неуспешен опит за минаващ.

Във втория сет двамата се движеха аналогично, а въпреки че Рууд дръпна с брейк при 4:3 с пробив на нула след хубави комбинации в отговор на несериозно изиграни топки от Ник, австралиецът върна брейк мигновенно след хубава къса и добър минаващ. Така закономерно се стигна до тайбрейк, а там Кирьос се добра до късен минибрейк при 5:4 след слайс на съперника си в мрежата и в последствие след перфектен сервис и затвори часта.

А ето как австралиецът посрещаше сервис на сетбола при 6:4: 

Ситуацията обаче ескалира, след като Ник, провокиран от публиката, освен че хвърли ракетата си, хвърли и стол на корта, изрита няколко бутилки, а с това и беше наказан с гейм, като впоследствие и напусна корта по свое желание, с което той беше дисквалифициран от надпреварата.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос си тръгна в началото на третия сет по собствено желание В

Коментари





Следвайте ни в Facebook