Кирьос срещу Хачанов още във втори кръг (жребий за Щутгарт)

от в 19:25 на 08.06.2019
В
В Щутгарт надпреварата се очертава да бъде интересна до самия край, а имената, които ще участват гарантират оспорвани сблъсъци и динамични мачове.

Поставеният под номер 1 - Саша Зверев ще започне своето участие в турнира срещу Джон Милман или квалификант, а първият поставен, който може да срещне е Феликс Оже-Алиасилм, който трябва да елиминира Ернес Гулбис и Жил Симон, за да се добере до 1/4-финалите.



Николоз Басилашвили е другият топ поставен в половината на Саша, а той най-вероятно ще срещне Мартон Фучович в дебюта си на трева. В долната осмина при грузинеца е Милош Раонич, който ако преодолее квалификант в първи кръг, ще срещне победителя от Миша Зверев и Цонга.

Със сигурност в 3-тата четвъртина се очертават сериозни сблъсъци. Там очаквания да направи силно представяне Ян-Ленард Щруф започва срещу Денис Шаповалов, а победителят от тях ще се изправи срещу Филип Колшрайбер или Миомир Кецманович. Победителят от тази осмина ще има тежък 1/4-финал след като най-вероятен съперник им се очертава Даниил Медведев.

Последната четвъртина обаче вече със сигурност ще прикове всичко погледи. Там Карен Хачанов ще започне с един измежду Ник Кирьос и Матео Беретини, а в спро за място на 1/2-финалите най-вероятен съперник му се очертава Гаел Монфис, който ще трябва да мине през Стив Джонсън в първи кръг и Денис Кудла или квалификант във втори.

Пълен жребий:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос срещу Хачанов още във втори кръг (жребий за Щутгарт) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook