Кирьос задраска името на Джокович на тениската на фен

от в 05:36 на 26.07.2019
В
Ник Кирьос за пореден път скандализира тенис обществото. Екстравагантният австралиец взриви Туитър с последната си постъпка! Шампионът от Акапулко публикува видео в профила си в Инстаграм, което скоро беше изтрито, като в клипчето Ник се е снимал до фен на Новак Джокович, носещ тениска, пишеща ,,Novak" на нея. Съвсем целенасочено Кирьос задрасква името на Джокович с черен маркер и отправя послание към своя колега: ,,Ето това мисля за теб и за тениската ти."

https://twitter.com/ESPNUK/status/1154421282961809409?s=20

Появиха се коментари като: ,,Защо този фен на Ноле е позволил тениската му да бъде задраскана?", ,,Не е особено мило да опропастиш тениска на Лакост, която със сигурност не е евтина..." Същевременно се появиха и теории, в които човекът с тениската се предполага, че млже би е бил журналист, който е купил облеклото специално за този случай. Съществуа и теорията, че австралиецът сам е купил тениската, за да я задраска и отново да скандализира обществото.

Междувременно дори самият Кирьос отговори на статиите, уличаващи го в ,,ужасяваща постъпка", като шоуменът иронизира публикациите, видимо приемайки действието си за шеговито.

https://twitter.com/NickKyrgios/status/1154528990134190080?s=20

,,Всъщност това трябва да е на върха на най-лошите неща, които някога са се случвали. Аз съм най-лошият човек.”

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос задраска името на Джокович на тениската на фен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook