Кирьос започна кампания в помощ на страдащите покрай пандемията от COVID-19

от в 20:47 на 06.04.2020
Диана Андреева

Докато коронавирусът продължава да опустошава целия свят, все повече и повече хора срещат трудности в ежедневието си. Поради това Ник Кирьос реши да подаде ръка на най-уязвимите семейства по време на пандемията.



Така нареченото „лошо момче“ на тениса демонстрира солидарност по време на кризата. Австралиецът предложи подкрепа на нуждаещите се по време на епидемията. Той ще подпомогне засегнатите, като им доставя основните продукти до прага на домовете им.


Кирьос, който се намира под карантина в дома си в Канбера, публикува в понеделник сърцераздирателно съобщение в социалните медии и се присъедини към кампания за подпомагане на нуждаещите се. Той призова хората да се свържат с него, ако се нуждаят от помощ.



„Ако някой не работи / не получава доходи и му липсва храна, или времената са просто трудни. Моля, не лягайте да спите с празен стомах “, се казва в публикацията.


„Не се страхувайте и не се притеснявайте да ми изпратите съобщение. Ще бъда повече от щастлив да споделя каквото имам. Дори само за кутия юфка, хляб или мляко. Ще го оставя на прага ви, няма да задавам въпроси! ” той добави.


https://www.instagram.com/p/B-n_TkUpmFC/?igshid=18dyszvc245vu


Щедростта на Кирьос идва след като доклади от икономисти показват, че над 500 000 души в Австралия ще загубят работата си поради епидемията. Освен Ник, в помощ на сънародниците си се включи и младият италианец Яник Синер, който предизвика своите фенове да направят домашна пица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос започна кампания в помощ на страдащите покрай пандемията от COVID-19 Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook